Digifika för pedagoger och lärare fortsätter

Från och med februari fortsätter Språkcentrum finska med digitala nätverksträffar för sverigefinska förskolepedagoger. Under våren 2024 bjuder vi även sverigefinska lärare med till träffarna!

Vårens första digifika anordnas på torsdag den 8 februari. Då träffar vi gamla och nya kollegor, får aktuella nyheter samt mer information om tema och innehåll för vårterminens digifikor. Vårens andra träffar har ett tema och en kort presentation (mer information kommer innan varje träff).

Språkcentrums digifikor erbjuder en mötesplats där man kan träffa andra pedagoger och sverigefinska lärare och byta erfarenheter och funderingar om finskspråkig pedagogisk verksamhet i Sverige. Varje träff har ett tema och inleds med en kort presentation från en expert, men deltagare har även en möjlighet att ställa frågor och önskemål för kommande teman.

Välkommen att delta!

Fakta

Under våren anordnas Digifika kl. 16–17 på följande torsdagar: 8 februari, 7 mars, 11 april och 2 maj. Ingen föranmälan krävs, du deltar genom länken: https://uu-se.zoom.us/j/8457155416 Länk till annan webbplats..