Nyhetsbrev språkcentrum

Här hittar du tidigare nyheter och nyhetsbrev om språkcentrumarbetet.

Översättning till romska

Här hittar du översättning av sidan till romska. Övriga översättningar hittar du längst upp på sidan via Other languages.

Isof publicerar nyheter och nyhetsbrev om språkcentrumarbetet. Alla nyheter och nyhetsbrev publiceras här på språkcentrumsidorna och du kan även välja att prenumerera på dem så får du en notifiering i din mejlkorg varje gång ett nytt nyhetsbrev eller en nyhet har publicerats.

Prenumerera

Klicka i rutan vid rubriken ”Nyhetsbrev språkcentrum”. Fyll i din e-postadress och klicka på knappen Prenumerera. Innan prenumerationen kan aktiveras behöver du ge samtycke till lagring av din e-postadress. Det gör du via ett bekräftelsemejl som du får till din e-postadress när du har klickat på "Prenumerera"-knappen. När din prenumeration är aktiverad får du ett e-postmeddelande varje gång ett nyhetsbrev publiceras här på webben.

Dina personuppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).  Här kan du läsa mer om hur Isof hanterar personuppgifter.

Hantera prenumerationer

Publicerade nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev 6 språkcentrum

  23 december 2022

  Isof har i uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska.

 • Nyhetsbrev 5 språkcentrum

  27 september 2022

  Under 2022 har Isof i uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska. Från o…

 • Nyhetsbrev 4 språkcentrum

  10 juni 2022

  Under 2022 har Isof i uppdrag att etablera nationella språkcentrum för minoritetsspråken för finska, jiddisch, meänkieli och romska. Införandefasen s…

 • Isof besökte Kiruna för att förbereda språkcentrums start

  13 maj 2022

  Den 5-6 maj besökte Isof Kiruna kommun, Malmfältens folkhögskola och Sametinget för att förbereda starten av Språkcentrum meänkieli som ska ligga på …