Nyhetsbrev språkcentrum

Här hittar du tidigare nyheter och nyhetsbrev om språkcentrumarbetet.

Översättning till romska

Här hittar du översättning av sidan till romska. Övriga översättningar hittar du längst upp på sidan via Other languages.

Isof publicerar nyheter och nyhetsbrev om språkcentrumarbetet. Alla nyheter och nyhetsbrev publiceras här på språkcentrumsidorna och du kan även välja att prenumerera på dem så får du en notifiering i din mejlkorg varje gång ett nytt nyhetsbrev eller en nyhet har publicerats.

Prenumerera

Klicka i rutan vid rubriken ”Nyhetsbrev språkcentrum”. Fyll i din e-postadress och klicka på knappen Prenumerera. Innan prenumerationen kan aktiveras behöver du ge samtycke till lagring av din e-postadress. Det gör du via ett bekräftelsemejl som du får till din e-postadress när du har klickat på "Prenumerera"-knappen. När din prenumeration är aktiverad får du ett e-postmeddelande varje gång ett nyhetsbrev publiceras här på webben.

Dina personuppgifter hanteras enligt dataskyddsförordningen (GDPR).  Här kan du läsa mer om hur Isof hanterar personuppgifter.

Hantera prenumerationer

Publicerade nyhetsbrev

 • Nyhetsbrev 11 språkcentrum

  2 juli 2024

  Isof fortsätter med sitt uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska. Upp…

 • Nyhetsbrev 10 språkcentrum

  22 januari 2024

  Isof fortsätter med sitt uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska. Upp…

 • Nyhetsbrev 8 språkcentrum

  7 juli 2023

  Isof fortsätter med sitt uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska. Här…

 • Nyhetsbrev 7 språkcentrum

  12 april 2023

  Isof har i uppdrag att etablera nationella språkcentrum för de nationella minoritetsspråken finska, jiddisch, meänkieli och romska.