Telefontider och öppettider

Här hittar du aktuella telefontider för vår expertrådgivning och öppettider för våra arkiv i Göteborg och Uppsala.

Vår centrala växel 0200-28 33 33 har öppet måndag–fredag klockan 9–16.30.

Sommarstängt veckorna 28–31

Under veckorna 28, 29, 30 och 31 har Isof stängt för rådgivning, besök samt framplockning och förmedling av arkivmaterial. Vår centrala växel är öppen enligt ordinarie tider hela sommaren, även om många medarbetare då kan befinna sig på semester. Även registraturen är öppen måndag–fredag, men med begränsad bemanning vilket kan betyda något längre svarstider än normalt. 

Vecka 32 är vi igång som vanligt

Från och med måndag den 9 augusti under vecka 32 har vi rådgivning och öppettider som vanligt igen och det är åter möjligt att kontakta oss för att få tillgång till digitalt arkivmaterial. Trevlig sommar!

Öppettider för arkiven

Obs! Tillfälliga förändringar gällande arkivbesök

Just nu gäller skärpta nationella råd och restriktioner som begränsar vår möjlighet att hålla arkiven öppna. Därför håller Isofs arkiv i Göteborg och Uppsala stängt tills vidare. När restriktionerna tillåter det öppnar vi åter våra arkiv för besök.

Vi förmedlar befintligt digitalt material, i den mån vi kan garantera bemanning. Kontakta oss gärna via våra avdelningssidor nedan om du har behov av ett visst arkivmaterial. Som vanligt svarar vi på frågor och bistår med råd och hjälp via telefon och e-post: Fråga experten.

Arkivet i Göteborg: Avdelningen för arkiv och forskning i Göteborg

Arkivet i Uppsala: Avdelningen för arkiv och forskning i Uppsala