• Huvudmeny

Till dig som inte stickar

Välkommen att delta i våra webbfrågelistor om stickning och stickat. Den här frågelistan är riktad till dig som inte stickar.

En del av frågorna är avsedda som hjälpmedel och inspiration. Du behöver inte svara på alla frågor, och du får gärna skriva om sådant som vi inte frågar efter. Välkommen att delta!

Om du vill bidra med foton till dina svar är det värdefullt. I så fall, bifoga bilderna i ett mejl till sofie.mortensen@isof.se. Ange fotograf och ifall Isof och andra som använder samlingarna får använda bilderna, till exempel för publicering.

KONTAKTUPPGIFTER
Det går bra att delta anonymt, men om du vill komplettera ditt svar med namn och/eller bilder är det värdefullt. Fotografier mejlas till sofie.mortensen@isof.se. Ange fotograf och ifall Isof och andra som använder samlingarna får använda bilderna, till exempel för publicering.


OM DIG (valfritt)
För förståelsen av berättelserna kan det vara värdefullt att veta något även om dig som berättar. Därför får du gärna fylla i uppgifterna nedan. Om du vill går det bra att vara anonym. Om du är under 15 år och vill svara på frågelistan ber vi dig kontakta oss via e-post.

Kön
Kön


INFORMATION OM FRAMTIDA UNDERSÖKNINGAR
Ange om du per e-post vill ha information om arkivets framtida undersökningar. Glöm i så fall inte att uppge din e-postadress ovan.
Jag vill ha information om framtida undersökningar:
Jag vill ha information om framtida undersökningar:


Genom att du skickar in dina svar godkänner du att de införlivas i Isofs samlingar. En av myndighetens uppgifter är att dokumentera vår tids folkliga kultur för framtiden. Berättelser som vi samlar in införlivas i Isofs offentliga folkminnessamlingar och bevaras på så sätt också för framtida generationer.
Uppdaterad 30 september 2020

Vi hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Läs mer

Kontakt


Sofie Mortensen

E-post: sofie.mortensen@isof.se

Fotografier

Har du fotografier eller andra bilder till ditt svar? Skicka dem via e-postadressen nedan. Glöm inte att skriva vem som är fotograf och att ange om arkivets användare får publicera bilden.

E-post: sofie.mortensen@isof.se