• Huvudmeny

Att börja prenumerera, avsluta en prenumeration eller ändra e-postadress

Tidningen Klarspråk kommer ut fyra gånger per år och publiceras här på Isof.se. Här finns information för dig som vill påbörja en gratis prenumeration eller ändra prenumerationen.

Viktigt! Du som sedan tidigare är prenumerant måste också anmäla din e‑postadress för att fortsätta få Klarspråk.

Börja prenumerera på Klarspråk

Följ anvisningarna steg för steg för att börja prenumerera på Klarspråk. Prenumerationen är gratis. När ett nytt nummer publiceras kommer du att få ett mejl till din e-postadress. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. I högerspalten på sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Skriv din e-postadress i den tomma rutan och klicka på OK.
 3. Öppna inkorgen och klicka på länken som du fått i mejlet för att godkänna att vi lagrar din e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.
 4. Klart! Nu är prenumerationen aktiverad och du kommer att få ett mejl varje gång vi publicerar ett nytt nummer.

Avsluta en prenumeration på Klarspråk

Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Klarspråk. När du har avslutat din prenumeration kommer du inte längre få något mejl när ett nytt nummer har publicerats. Om du varit prenumerant tidigare men inte registrerat din e-postadress här på webbplatsen, är din prenumeration redan avslutad. Du är när som helst välkommen att starta en prenumeration igen.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. I högerspalten på sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Markera alternativet "Jag vill avsluta min prenumeration", fyll i din e-postadress och klicka på OK.
 3. Klart! Din prenumeration är nu avslutad. Notera att ingen bekräftelse skickas ut eller visas på sidan, utan uppsägningen sker automatiskt efter att du klickat på OK.

Ändra e-postadress för prenumeration på Klarspråk

Har du bytt e-postadress och vill se till att du ändå uppmärksammas när ett nytt nummer av Klarspråk släpps? Det går självklart att ordna! Följ anvisningarna nedan steg för steg för att ändra e-postadress för din prenumeration.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. I högerspalten på sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Markera alternativet "Jag vill avsluta min prenumeration", fyll i din e-postadress och klicka på OK.
 3. Uppdatera sidan genom att trycka på F5, eller ladda om sidan på annat sätt.
 4. Gå tillbaka till formuläret i högerspalten. Se till att markera alternativet "Jag vill prenumerera på Klarspråk digitalt". Fyll i din e-postadress i textrutan och klicka på OK.
 5. Öppna inkorgen för den e-post du angett i steg fyra. Klicka på länken som du fått i mejlet för att godkänna att vi lagrar din e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.
 6. Klart! Nu är din nya e-postadress aktiverad för prenumeration och du kommer att få ett mejl varje gång vi publicerar ett nytt nummer.
Uppdaterad 03 juni 2020

Dataskyddsförordningen

Vi hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Läs mer om hur Isof hanterar personuppgifter

Redaktion

Gabriella Sandström, redaktör
Telefon: 073-558 60 82

Ingrid Olsson
Telefon: 073-558 60 77