Ta del av Språkrådsdagen 2021 i efterhand

Hade du inte möjlighet att delta under Språkrådsdagen 2021, eller vill du återuppleva föreläsningarna och samtalen? Nu går det att se alla filmer från konferensen.

Nu går det att se alla föredrag och panelsamtal från Språkrådsdagen 2021 som filmer på isof.se. Foto: Fialotta Bratt/Skatteverket.

Språkrådsdagen är en konferens för alla språkintresserade som arrangeras av Isofs avdelning Språkrådet varje år. Under konferensen medverkar ledande språkvetare i föredrag och panelsamtal där ämnen som språkpolitik och språkforskning ofta står på agendan. Under dagen delas också årets stora språkvårdspriser ut – Erik Wellanders pris, Klarspråkskristallen och Minoritetsspråkspriset.

Temat för Språkrådsdagen 2021 var "fint och fult – attityder till språk", och för första gången arrangerades konferensen helt digitalt.

Återupplev Språkrådsdagen 2021 på isof.se

För den som missade, eller vill återuppleva, Språkrådsdagen 2021 finns nu möjligheten att ta del av alla föreläsningar och panelsamtal här på isof.se. Alla filmer har undertexter, och dessa får man fram genom att klicka på symbolen T i respektive filmruta.