Att praktisera på Isof

Vi tar gärna emot examensarbetare och praktikanter när vi har möjlighet. Vi kan inte garantera en plats men vi gör vårt bästa! Här finns information om hur du gör en intresseanmälan.

Lagarbete

Om du är intresserad av att göra ditt examensarbete eller din praktikperiod hos oss vill vi gärna att du först gör en intresseanmälan. Tänk på att göra den så tidigt som möjligt. Vi tar emot och går igenom intresseanmälningar löpande under året och gör vårt bästa för att besvara dem så snart vi har möjlighet.

När vi får in en ansökan försöker vi hitta ett lämpligt projekt eller material du kan arbeta med och någon som har möjlighet att handleda. Ibland har vi inget som passar och måste tyvärr tacka nej. Då är du välkommen att söka igen en annan termin.

Innan du gör din intresseanmälan behöver du veta på vilken avdelning du vill göra din praktik eller ditt examensarbete. Här på webben kan du läsa mer om vår myndighet och vad våra olika avdelningar gör.

Så här gör du en intresseanmälan

En intresseanmälan för examensjobb eller praktik hos oss ska innehålla:

  • information om dig, dina erfarenheter och dina studier
  • när och hur länge examensarbetet eller praktiken pågår
  • vilken avdelning du vill utföra ditt examensarbete eller din praktik på
  • vad du skulle vilja göra hos oss, varför det skulle vara intressant för oss och vad du önskar få ut av din tid hos oss.

Som praktikant måste du vara försäkrad, antingen genom ditt universitet/högskola eller genom arbetsförmedlingen.

Anmäl intresse!

Använd formuläret nedan för att skicka in din intresseanmälan till oss. Om du av olika anledningar inte kan använda formuläret kan du även skicka din intresseanmälan via e-post till personal@isof.se (ange Examen eller Praktik i ämnesraden).

Praktik eller examensarbete? * (obligatorisk)
Välj det alternativ som intresserar dig mest.
Praktik eller examensarbete?Ange datum och hur länge din praktik/ditt examensarbete pågår.
Vilken avdelning är du intresserad av att arbeta på? * (obligatorisk)
Välj en eller flera av våra avdelningar i listan.
Vilken avdelning är du intresserad av att arbeta på?


Berätta om dig och dina erfarenheter. Vad skulle du vilja göra hos oss, varför skulle det vara intressant för oss och vad önskar du få ut av din tid hos oss?

Här kan du ladda upp en fil, t.ex. ditt cv.
Dina kontaktuppgifter
Dina kontaktuppgifter
Så behandlar vi personuppgifter

När du använder ett formulär hos oss lämnar du ofta personuppgifter (till exempel e-postadress). Isof ansvarar för att de personuppgifter som myndigheten behandlar hanteras enligt gällande dataskyddslagstiftning. Läs mer på länken nedan.