Startsidan på isof.se

Startsidan är vår finentré, där presenterar vi oss kort och du får ett smakprov av det spännande innehållet på webben. Här får du lära dig mer hur startsidan är uppbyggd.

Högst upp på startsidan hittar du den lilla sidhuvudsmenyn och den stora toppmenyn, dessa menyer kommer du alltid åt oavsett vilken sida du befinner dig på. Detsamma gäller för sidfoten, som du hittar allra längst ner på startsidan. Här nedan beskriver vi annan information som finns på startsidan.

Aktuellt hos oss

Nedanför toppmenyn hittar du ett urval av det som är aktuellt hos oss just nu: till exempel vår senaste nyhet, vårt färskaste blogginlägg, vårt näst kommande evenemang och vår senast utgivna publikation. Dessa aktuelltpuffar ändras ofta eftersom vi i ganska hög takt ger ut nyheter, skriver blogginlägg och så vidare. Du kan klicka på rubriken i varje aktuelltpuff för att gå in och läsa en nyhet, ett blogginlägg eller läsa mer om ett evenemang eller en publikation.

Bild som visar puffar för aktuellt innehåll på Isofs startsida.

Så här ser puffarna på startsidan ut som visar aktuellt innehåll på nya isof.se.

Beskrivning och datumlapp

Nedanför aktuelltflödet beskriver vi vår myndighet och till höger om den texten visas en datumlapp med dagens datum och tillhörande namnsdag och händelse. När du klickar på ett personnamn (aktuell namnsdag) eller händelse (högtider, traditioner och andra viktiga dagar) hamnar du på en informationssida där vi berättar mer om det namnet eller den händelsen.

Bild som visar beskrivning av Isof och en datumlapp på startsidan på Isofs webbplats.

Så här ser beskrivningen och datumlappen ut på startsidan på nya isof.se.

Populära tjänster

Efter vår beskrivning och datumlappen hittar du några populära tjänster som vi valt att lyfta fram på startsidan. Dessa kan ändras med jämna mellanrum, beroende på hur många som besöker våra tjänster.

Bild som visar länkar till populära tjänster på Isofs webbplats.

Så här ser det ut när vi på startsidan presenterar populära tjänster på nya isof.se.

Textpuffar

Därefter kommer tre så kallade textpuffar där vi lyfter fram olika sidor som är särskilt aktuella under en viss period. När du klickar på en rubrik hamnar du på en ingångssida eller informationssida för det aktuella ämnet.

Bild som visar hur textpuffar ser ut på startsidan på Isofs webbplats.

Så här ser startsidans textpuffar ut på nya isof.se.

Spana in våra andra luckor i lanseringskalendern!