Kulturarv i fokus: Folk You –Folkkultur för unga av unga

I premiären för den nya seminarieserien Kulturarv i fokus berättar organisationen Folk You om hur de jobbar för att stötta och engagera unga kulturutövare.

När: 17 januari 2024, kl. 15–16

Var: Digitalt, via Zoom.

Anmälan: Deltagande är kostnadsfritt.

Mer information: levandekulturarv.se/pa-gang/evenemang/evenemang/2023-12-21-missa-inte-ny-seminarieserie-om-immateriell-kultur Länk till annan webbplats.

I januari 2024 startar den nya digitala seminarieserien Kulturarv i fokus. Seminarieserien är tänkt att vara en mötesplats där utövare, kulturarbetare, forskare, föreningsaktiva med flera kan mötas och utbyta erfarenheter. Varje tillfälle gästas av en talare som får ordet i 30 minuter, därefter blir det tillfälle för frågor och diskussion.

På premiären den 17 januari deltar Isa Holmgren från organisationen Folk You. Hon berättar hur Folk You jobbar för att stötta och engagera unga kulturutövare som vill ta saken i egna händer och arrangera festivaler, driva projekt eller föreningar inom folkkultur. Vi får även ta del av hennes bästa tips för att nå ut till unga och arrangera ett lyckat evenemang för dem.