• Huvudmeny

Facebook

Våra länkar till Facebook.

Sidorna kan nås utan att man är medlem på Facebook.

Dialekterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Dialekter är tänkt som en portal till vår dialektverksamhet och till vår hemsida. På sidan delas bland annat andras och våra egna nyheter och sidor om dialekter och månadens dialektord. Du hittar också information om vår verksamhet i stort samt våra kontaktuppgifter. Sidan ger utrymme för inlägg från andra Facebookanvändare och kan uppmuntra till nya diskussionsforum rörande dialekter.

Folkminnenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Här kan man förutom kontaktinformation hitta tips om föreläsningar, frågelistor och annat som Isofs folkminnesverksamhet gör.

Jiddisch / ייִדיש

Isofs Facebooksida om jiddisch. Här kan man diskutera saker som har med det nationella minoritetsspråket jiddisch att göra. 

Kielineuvosto

På sidan kan vem som helst diskutera saker som har med det finska (och sverigefinska) språket att göra. På Facebook ger Språkrådet språktips, nyheter som rör finskan samt svarar på språkfrågor från allmänheten.

Namnlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooksida för Isofs namnverksamhet.

Romska / Romani čhiblänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Isofs Facebooksida om, och delvis på, romska. Här kan man diskutera saker som har med det nationella minoritetsspråket romska att göra. 

Språkrådetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

På Språkrådets Facebooksida puffar vi för språkliga nyheter och händelser. Där hittar du också språkdiskussioner, kortare artiklar och bilder.

Uppdaterad 18 november 2019