• Huvudmeny

Lyssna på svenska dialekter!

Publikationen består av en cd med 29 inspelningar – en eller två från varje landskap – och en bok med utskrifter och översättningar.

Hämta som pdfPDF (pdf, 35.3 MB)

Redaktör: Eva Thelin

Utgivningsår: 2003

Den vänder sig till alla som är intresserade av att höra hur dialekterna skiftat över landet. Inspelningarna är valda ur samlingarna av intervjuer med dialekttalare. Cd:n innehåller alltså bara spontant berättande, inte några uppläsningar. Det är enkelt att följa med i vad som sägs, eftersom varje berättelse finns i utskrift med ordförklaringar eller översättningar. Lyssna på svenska dialekter! kan därför med fördel användas i alla typer av undervisning.

Läs mer

Dialekter: Lyssna på dialekter

Uppdaterad 21 september 2016

Obs! Tillfälliga förändringar

Just nu gäller skärpta nationella råd och restriktioner som begränsar vår möjlighet att hantera bokbeställningar. Leveranstider dröjer längre tid än vanligt och vi har svårt att utlova exakta leveransdatum. Vi hoppas att detta inte ska påverka dig alltför mycket. Tillfälliga förändringar med anledning av covid-19

Villkor

Våra digitala publikationer laddas ned kostnadsfritt som pdf-filer via knappen "Hämta som pdf" på publikationssidan.

Om en publikation finns i tryckt form visas knappen ”Beställ tryckt exemplar” på publikationssidan. Då kan du beställa den via ett beställningsformulär. Kostnad för frakt tillkommer och du betalar mot faktura.

Vill du köpa flera olika böcker i samma beställning? Kontakta oss så hjälper vi till!