Nätverksträff för koordinatorer och samordnare

Välkommen på nätverksträff för koordinatorer och samordnare den 30 november 2023. Evenemanget riktar sig till dig som arbetar i kommuner och regioner med frågor som rör det finska språket i Sverige.

Tid: 30 november 2023 kl. 8:30–17

Plats: Finlands ambassad, Stockholm, Gärdesgatan 9–11.

Anmälan: Anmäl dig via anmälningsformuläret på den finskspråkiga evenemangssidan senast den 12 november. Begränsat antal platser. På grund av det avgränsar vi deltagandet till högst två personer/organisation.

Legitimation: På grund av Finlands ambassads säkerhetsbestämmelser kommer bara anmälda personer att bli insläppta. Vänligen var beredd att visa upp din legitimation vid entrén.

Kostnad: Evenemanget är kostnadsfritt, fika och lunch ingår.

På plats finns viktiga sverigefinska aktörer, som berättar om olika sätt som de kan bistå koordinatorer och samordnare i arbetet. Under förmiddagen presenterar Finlandsinstitutet, Språkcentrum finska, Språkvård finska, Sverigefinländarnas delegation, Sverigefinska Riksförbundet och Sverigefinska ungdomsförbundet sin verksamhet. På eftermiddagen finns utrymme för samtal kring erfarenheter och möjliga samarbeten. Delar av programmet är på finska men kommer, vid behov, att simultantolkas. Mer detaljerat program kommer.