Prenumerera på Klarspråk

Som prenumerant får du ett mejl till din e‑postadress när ett nytt nummer publiceras här. Prenumerationen är gratis och går att avsluta när som helst.

Frågor och svar om prenumerationen

Hur gör jag för att prenumerera på Klarspråk?

Följ anvisningarna steg för steg för att börja prenumerera på Klarspråk. Prenumerationen är gratis. När ett nytt nummer publiceras kommer du att få ett mejl till din e-postadress. Du kan när som helst avsluta din prenumeration.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. På sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Skriv din e-postadress i fältet och klicka på OK.
 3. Öppna inkorgen och klicka på länken som du fått i mejlet för att godkänna att vi lagrar din e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.
 4. Klart! Nu är prenumerationen aktiverad och du kommer att få ett mejl varje gång vi publicerar ett nytt nummer.

Hur hanteras mina personuppgifter?

Isof ansvarar för att de personuppgifter som myndigheten behandlar hanteras enligt gällande dataskyddslagstiftning. På sidan Hantering av personuppgifter kan du läsa mer om vad en personuppgift är, hur vi hanterar personuppgifter och vilka rättigheter du har.

Hur gör jag för att avsluta min prenumeration?

Du kan när som helst välja att avsluta din prenumeration på Klarspråk. När du har avslutat din prenumeration kommer du inte längre få något mejl när ett nytt nummer har publicerats. Om du varit prenumerant tidigare men inte registrerat din e-postadress här på webbplatsen, är din prenumeration redan avslutad. Du är när som helst välkommen att starta en prenumeration igen.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. På sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Markera alternativet "Jag vill avsluta min prenumeration", fyll i din e-postadress och klicka på OK.
 3. Klart! Din prenumeration är nu avslutad. Notera att ingen bekräftelse skickas ut eller visas på sidan, utan uppsägningen sker automatiskt efter att du klickat på OK.

Jag har bytt e-postadress. Hur gör jag för att ändra i min prenumeration?

Har du bytt e-postadress och vill se till att du ändå uppmärksammas när ett nytt nummer av Klarspråk släpps? Det går självklart att ordna! Följ anvisningarna nedan steg för steg för att ändra e-postadress för din prenumeration.

 1. Gå in på Klarspråks startsida.
 2. På sidan finns ett formulär som heter Prenumerera på Klarspråk. Markera alternativet "Jag vill avsluta min prenumeration", fyll i din e-postadress och klicka på OK.
 3. Uppdatera sidan genom att trycka på F5, eller ladda om sidan på annat sätt.
 4. Gå tillbaka till formuläret. Se till att markera alternativet "Jag vill prenumerera på Klarspråk digitalt". Fyll i din e-postadress i textrutan och klicka på OK.
 5. Öppna inkorgen för den e-post du angett i steg fyra. Klicka på länken som du fått i mejlet för att godkänna att vi lagrar din e-postadress. Du kan läsa mer om hur vi hanterar personuppgifter här.
 6. Klart! Nu är din nya e-postadress aktiverad för prenumeration och du kommer att få ett mejl varje gång vi publicerar ett nytt nummer.