• Huvudmeny

VM i fotboll

Världsmästerskapen i fotboll engagerar många, särskilt vid de tillfällen då Sverige har lyckats kvalificera sig. Med den här webbfrågelistan vill vi höra vad du har för tankar om 2019 års VM i fotboll.

Den största framgången för Sverige i fotbolls-VM för damer var ett silver i USA 2003. I en match mot Tyskland förlorade landslaget med 1–2 efter förlängning. Sverige har även tagit två brons i VM.

Nu är det dags igen, det svenska damlandslaget i fotboll vann sin kvalgrupp, före Danmark, Ukraina, Ungern och Kroatien och är alltså kvalificerade för VM-slutspelet.

Hur förhåller du dig till årets fotbolls-VM? Berätta gärna för oss genom att svara på webbfrågelistan.
Om dig
För förståelsen av berättelserna är det viktigt att veta var det berättade ägt rum och också något om dig som berättar. Fyll därför gärna i var och när du är född och var du bor nu. Om du vill vara anonym behöver du dock inte fylla i uppgifter om namn och e-postadress.Arkivering och frågelistor
En av institutets uppgifter är att dokumentera vår tids folkliga kultur för framtiden. Fyll i nedan om du godkänner att din berättelse införlivas i institutets offentliga folkminnessamlingar och på så sätt också bevaras för framtida generationers intresserade. Ange också om du per e-post vill ha information om institutets framtida undersökningar – glöm i så fall inte att uppge din e-postadress ovan.
Jag godkänner att mitt svar införlivas i arkivets samlingar:  * (obligatorisk)


Jag vill ha information om framtida undersökningar:


Uppdaterad 19 november 2019

Vi hanterar personuppgifter enligt dataskyddsförordningen.

Läs mer

Frågelistan som pdf


Ladda ner frågelistan som pdf-filPDF
(pdf, 818.5 kB)

Vill du hellre skicka in svaret via mejl eller med post?

Skicka ditt svar portofritt till:

Frisvar
Institutet för språk och folkminnen
20494256
401 10 Göteborg

Märk kuvertet ”Fotbolls-VM 2019”.

Du kan även e-posta ditt svar till: dag@sprakochfolkminnen.se

Fotografier

Har du fotografier eller andra bilder till ditt svar?

Om du har fotografier som illustrerar din berättelse får du gärna skicka med dessa. Beskriv vad bilderna föreställer och uppge fotografens namn. Vi tar gärna emot original, men om du inte vill skänka oss dina bilder kan vi skanna och sedan återsända dem. Ange om din text och dina bilder får användas i publikationer eller på internet. Skicka dina bilder till e-postadressen nedan.

E-post: dag@isof.se

Har du frågor, kontakta oss på telefon 0200-22 92 00.

Kontakt


Bengt Edqvist

Telefon: 0767877805

E-post: Bengt Edqvist