• Huvudmeny

Kakor (cookies)

Den här webbplatsen innehåller så kallade kakor (cookies).

Enligt lagen om elektronisk kommunikation, som trädde i kraft den 25 juli 2003, ska alla som besöker en webbplats med kakor få information om att webbplatsen innehåller sådana, vad dessa används till och hur kakor kan undvikas.

En kaka är en liten textfil som sparas i din dator när du besöker en webbplats som använder kakor. Vissa sparas i din dator, andra upphör att finnas till i samband med att du avslutar besöket på webbplatsen. Vårt webbsystem använder så kallade sessionskakor för att vi ska få korrekt statistik över hur många besökare som besöker flera sidor i vårt system. Dessa kakor lagrar ingen information om användaren och upphör att gälla 30 minuter efter att du avslutat ditt besök på webbplatsen. Detta webbsystem använder också andra kakor för att göra det lättare för dig att använda sidorna. I dessa sparas information om vilka inställningar du gjort under ditt besök på webbplatsen. Inte heller dessa kakor lagrar annan information om användaren.

Om du inte accepterar att det sparas kakor i din dator kan du ändra inställningarna i din webbläsare så att den inte sparar sådana. Systemet kommer då normalt ändå att korrekt visa de sidor du önskar besöka.

Uppdaterad 07 januari 2015

Synpunkter

Vi arbetar hela tiden med att förbättra webbplatsen. Kontakta oss gärna om du har förslag, synpunkter eller frågor.

Fyll i formulär

Skicka e-post